Klanten - Alja Zorg en Wonen
BIj Alja Zorg en Wonen hoort ook een Klanten Advies Raad die de stem van de klanten vertegenwoordigt, hoort en durft uit te spreken.
reacties, testimonials, wat onze klanten zeggen, advies, klanten advies
17033
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17033,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

KLANTEN ADVIES RAAD (KAR)

In de visie van Alja Zorg en Wonen BV hoort ook een Klanten Advies Raad thuis. Een KAR die de stem van de klanten vertegenwoordigt, die deze stem hoort en durft uit te spreken. Gevraagd en ongevraagd advies deelt met Alja Zorg en Wonen. Een KAR die op kleine schaal creëert wat ze op grote schaal graag in de zorg willen zien.

 

Leden van de KAR hebben vanuit eigen ervaring binding met de zorg en willen een rol op zich nemen om bij te dragen aan veranderingen omdat ze weten dat het anders kan.

 

Kernwoorden voor de visie van de KAR zijn: luisteren – handelen – eerlijkheid – oprechtheid – samen sterk – vragen stellen.
(Bron notulen nov KAR 2022)