Missie & Visie - Alja Zorg en Wonen
Alja Zorg en Wonen levert zorg aan alle mensen die vastlopen op één of meerdere levensdomeinen. Alja Zorg en Wonen is een bedrijf dat per definitie verbindend wil zijn.
missie, visie, strategie, kernwaarden
16689
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16689,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

MISSIE & VISIE

ONZE MISSIE VOOR DE PERIODE 2023-2028

Alja Zorg en Wonen BV levert zorg aan alle mensen die vastlopen op één of meerdere levensdomeinen. Alja Zorg en Wonen BV is een bedrijf dat per definitie verbindend wil zijn.

 

Alja Zorg en Wonen BV is naast een groeiende WLZ voorziening ook een platform voor (kleine) zelfstandige zorgondernemingen die met elkaar samenwerken, elkaar versterken en vernieuwende zorg durft te bieden. We zijn een organisatie die kritisch wil zijn mede dankzij een hoge mate van zelfreflectie. Omdat de klant centraal staat willen we ook kritisch durven te zijn naar opdrachtgevers en zorgverzekeraars. Kwaliteit van zorg staat hoog in ons vaandel. We willen ook samenwerken binnen de ZVW en WLZ zodat de klant niet onnodig hoeft te wachten op eventuele veranderingen. De focus blijft liggen op terugwinnen van zoveel mogelijk zelfstandigheid, maar een aangenaam leven leiden is het hoogste doel.

Ons Bestaansrecht

Veel mensen kunnen ondersteuning en begeleiding gebruiken.

Wat ons betreft zo kort als het kan en zo lang als nodig is…

ONZE VISIE VOOR DE PERIODE 2023-2028

WAT WE WILLEN BEREIKEN

Hoogwaardige begeleiding bieden binnen de WLZ, de WMO, jeugdwet en overbruggingszorg. De eigenheid en autonomie van de klant zijn daarbij heel belangrijk. We helpen de zelfredzaamheid te verhogen door onze klanten te coachen en te ondersteunen. We nemen daarbij het netwerk van de klant als uitgangspunt. De ZZP-expert heeft een contract via Alja Zorg en Wonen BV maar werkt zelfstandig vanuit zijn/haar eigen bedrijf. De vaste medewerkers komen in dienst van de organisatie.

 

Met onze missie en visie willen we de komende vijf jaar aan de slag gaan. We willen Alja Zorg en Wonen BV laten groeien tot een volwaardig zorgbedrijf in de regio. We willen een betrouwbare contractpartner zijn voor de zorgverzekeraars. We willen zorg bieden via zorgverzekeraars binnen de WLZ. Vanaf 2023 willen we samenwerken met alle zorgpartijen die zijn aangesloten bij de WLZ.

 

Alja Zorg en Wonen BV werkt zelfstandig maar is ook aangesloten bij coöperaties en stichtingen.

ONZE KERNWAARDEN ZIJN DE VIJF A’s

kernwaarde

AANWEZIG

Door echt bij de mensen en in de gezinnen te zijn.

kernwaarde

AVONTUUR

Door met de klanten het avontuur aan te gaan ter verbetering.

kernwaarde

ACTIEF

Door niet te wachten tot er wat gebeurt maar deelnemen aan het proces.

kernwaarde

AANDACHT

Door goed te kijken naar alle betrokkenen, alles wat aandacht krijgt groeit.

kernwaarde

AUTHENTIEK

Door jezelf te zijn en te blijven of weer jezelf te worden.

Aanbevelen

Aanbevelen is een zesde A. Alja Zorg en Wonen BV is tevreden als een klant de organisatie bij andere mensen aan wil prijzen als een goede en betrouwbare organisatie.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact met ons op via het contactformulier.