Raad van Toezicht komt met reglement - Alja Zorg en Wonen
De Raad van Toezicht is compleet. Ruby Nefkens, Danny Boere en René Versteegh zijn toegetreden tot de RVT van Alja Zorg en Wonen BV.
raad, toezicht, zorg, bedrijf, ondernemerschap, alja
17175
post-template-default,single,single-post,postid-17175,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
raad van toezicht

Raad van Toezicht komt met reglement

Raad van Toezicht komt met reglement

De Raad van Toezicht is compleet. Nadat Ruby Nefkens en Danny Boere hun akkoord hadden gegeven is ook René Versteegh toegetreden tot de RVT van Alja Zorg en Wonen BV. Die RVT was noodzakelijk geworden omdat Alja Zorg en Wonen BV een vergunning heeft aangevraagd die het werken binnen de WTZA mogelijk moet maken. De WTZA staat voor Wet Toetreding Zorg.

Aanbieder en deze in werking getreden op 1 januari 2022. Het doel van de wet is het verbeteren van de zorgkwaliteit. De RVT houdt toezicht op Alja Zorg en Wonen BV zodat wij als organisatie deze kwaliteit blijven behouden. De drie toezichthouders hebben hun eigen expertises.

Om het werk goed te kunnen doen is er een reglement opgesteld. Dit concept is eind juni met de directie besproken. Daarin staat beschreven hoe er gewerkt wordt in crisissituaties. Dat er gewerkt wordt met de Governancecode Zorg. Hoe het rooster aantreden en aftreden werkt, welke evaluaties er zijn en met welke profielen wordt gewerkt. We blijven alle betrokkenen informeren over de rol van toezicht.